zartoxkox Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Witam. Jestem dość zielony w sprawach ASG lecz trochę już poczytałem. Chciałbym kupić snajperkę, ale wiadomo nie taką z najwyższej półki. Wiem ze tanie snajpery to nie do końca dobry biznes, lecz niepotrzebna mi taka za 2k. Po prostu chcę się od czasu do czasu postrzelać z kolegami i tyle. Nawet znalazłem coś co by mi pasowało tylko cena jest dość mocno podejrzana: http://www.taiwangun..._svd_style.html Jeszcze z tego co czytałem to dragunovy są jednymi z lepszych snajperek więc prosiłbym o jakieś dodatkowe informacje o nich. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Dla snajperów jest na forum osobny dział. Po zapoznaniu się znajdziesz tam wszystkie potrzebne informacje. A tak ogólnie, to snajperstwo w asg nie jest polecane początkującym. Porządna snajperka to koszt rzędu kilku tysięcy. Może zastanów się nad szturmówką albo PM'em na dobry początek. Na taiwangunie są teraz MP5 Galaxy za nieco ponad 200 zł. Na początek jak najbardziej polecane. :icon_smile: P.S. I pamiętajcie o atestowanej ochronie oczu. W ASG to priorytet. Edited March 24, 2013 by MrStone Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/86254-zielony-snajper/ <- Zapoznaj się z tym tematem i odpowiedz sobie na pytanie czy nadal chcesz być snajperem. Quote Link to post Share on other sites
zartoxkox Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Dzięki za odpowiedz :) i tak miałem plan własnie kupić tego galaxy a snajperkę dopiero na wakacje, albo i później bo wg tego co piszą to potrzeba gdzieś roku by się rozeznać. Ja nie będę mądrzejszy od ludzi którzy w tym trochę siedzą wiec zastosuje się do ich rad :D Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 4 takta czy Svd nawet nie bierz bo zaraz bedzie na komisie albo Alledrogo gdyż każdy z 028 cie rozniesie.Pograj z szturmówka rok,dwa i odkładaj kase jak cię dalej bedzie ciągło to wtedy myśl :) Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Ciągnęło ;) Możesz też kupić 4takta czy svd, ale pamiętaj, że to nie będzie pełnoprawna snajperka bez tuningu (ok. 1500 zł :) ) Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 moj błąd. Oczywiście pamietaj o Ghille (czy tam podobnie) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts