podgaaj Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 A ja bronie mroczka zasiegu nie mierzylem ale tez gazior bije zasiegiem aeg CA z 170%. Wiem bo widzialem. Jest to najlepsza gazowa klamka jaka mialem w rece (juz ja kupilem) POLECAM WSZYSTKIM Link to post Share on other sites
ResistancE Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 na specshopie piszą że USP ma 86 m/s i z tego co mówicie jest bardzo dobry, beretta ma 100 m/s więc...? 8O Link to post Share on other sites
PeePee Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ale panowie pieprzycie o tym usp... moc ma ale napewno nie wydyma 170% CA... ni uja. Przykładowo sigma co2 z której ostatnio miałem przyjemność strzelać 110m/s i ma zasięg PORÓWNYWALNY ze stockowym aegiem. Chyba to wasze 170% CA hop-up miało odkręcony albo co :? Link to post Share on other sites
Ajax Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Albo ten CA strzelal kulkami 0,33 albo cięższymi. Taki typ preferowany był przez mroczas'a do SIG'a 550 z preclufa. Albo miał zmieloną baterie. Bo ładowarka była jakąs tandetną samorubką :wink: Link to post Share on other sites
Styp Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Heh w/w beretka bardzo przypomina swojego odpowiednika z KWA, ma pare podobnych szczegółów chociazby napis po lewej stronie zamka "MOD 92F CAL 6 Parabellum" i specyficznym "zawijasem" w logo firmy, nie są to jakieś wielki dowody :wink: , może to jakas ewolucja KWA(chyba jeszcze nikt o tym nie wspominał). Otóż dla potwierdzenia mojej teori prosze posiadaczy repliczki z KHC o napisanie czy ich gun posiada taki napis po prawej stronie zamka "KEIHEISHA ORG" Sorry za odgrzanie tematu :wink: EDIT Gun ma troszke inny przód zamka, ale napis o którym wspomniałem powinien wyjśnić sprawe. Link to post Share on other sites
PeePee Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Mój kumpel ma beretke KHC i jak rozbieraliśmy ją to bebechy jak w beretcie KWA (piłowaliśmy jedną część żeby spustu nie trzeba było tak mocno wciskać). KWA konstrukcja pancerna jak patrzyłem na KHC (i trzymałem) to też wyglądał solidnie... baa! kumplowi upadł w biegu na beton i co? kilka rysek i tyle. Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 A czy spust w tych replikach jest tak samo twardy jak w Ruger mk1 ?? Pozdrawiam!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts