Trapez Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Jak ktoś się jeszcze zastanawia czy sobie sprawić, to moim zdaniem warto. Na początku w multi było dużo lagów ale teraz jest całkiem ok. Jak ktoś nie lubi niewidzialnych przeciwników i dziwnych perków od których niekórzy biegają jak ze speedhackiem, to polecam tryb Cell vs Rebel, w którym jak na razie nie uświadczyłem cziterów. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Ragdoll widzę dalej nie wykrywa tarcia gleby. Ogólnie, wygląda ładnie i rozgrywka jak dla mnie jest bardzo płynna. Niestety - to wszystko już jest w grach tańszych i w tej samej jakości :). Tylko szata graficzna "gorsza". Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Warface darmowy a grafika taka sama :) Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Nudna, powtarzalna, kolejny "hit" robiony dla kasy, będący kopiuj/wklej poprzednika. Przeszedłem pół gry, dalej już nie miałem ochoty. Pograłem 2-3h na multi, nuda. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Od dawna czekam na Warface i nie zauważyłem, że dostałem meila z zaproszeniem do bety :) Nawet pamiętało nick jaki zarejestrowałem chyba ponad rok temu. W Crysis 3 brakuje coopa, a grając w Combat Arms kiedyś, różne tryby współpracy bardzo mi się podobały, więc w Warface na pewno będę pocinał. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Warface jest świetny, ale gra mało ludzi i pokoje są strasznie małe. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Pograłem trochę w Warface, zarówno w Coopa jak i trochę deatchmatchy i szczerze mówiąc zawiodłem się. Jakieś skomplikowane menu, nie wiadomo jak odblokować dodatki do broni, jakieś chore to jest. No i te mapy do multi są żałosne. Jedna ekipa kampi na drugą. Podział na klasy jest niby ciekawy ale w praktyce w coopie robi to tylko zamęt i niepotrzebne utrudnienia. Na razie podziękuję i sto razy bardziej wolę Crysis 3. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 w warface dobija mnie wielkość map.W tej grze wystarczyła by m4 i pompka i mp5 Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 Kolejny gameplay :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts