mlodysisi Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Witam. mam problem z moją cymką. a mianowicie dzisiejszego dnia przestała strzelać. gb normalnie pracuje, ale mimo tego że mag jest podpięty nie strzela(na pewno nie wina maga). sprawdzałem , i z gb wydobywa sie normalnie powietrze podczas strzału. Czym może być to spowodowane? kolega powiedział że może gb pękł ale ja sie nie znam więc nie wiem. z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Popychacz dyszy pewnie poszedł. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Sprężynka listwy dosyłacza dyszy. Quote Link to post Share on other sites
mlodysisi Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 co możecie poradzić? Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Jak "umisz" grzebać w GB to do roboty jak nie to oddaj w dobre ręce. Sprawdź czy dysza się rusza( wysuwa i chowa) w komorze HU . Przekręć replikę, zerknij w komorę i zacznij strzelać . Jeżeli nie to wina którejś z tych części co koledzy wyżej wspomnieli. Quote Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Jak jesteś zielony to oddać koledze który się na tym zna i wymieni Ci listwę albo sprężynę na nową :icon_razz2: . Quote Link to post Share on other sites
szkielet1990 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Rozebrać gearbox i sprawdzić co się stało w środku. Quote Link to post Share on other sites
mlodysisi Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Dysza wysuwa sie z gb i chowa podczas strzału Jak "umisz" grzebać w GB to do roboty jak nie to oddaj w dobre ręce. Sprawdź czy dysza się rusza( wysuwa i chowa) w komorze HU . Przekręć replikę, zerknij w komorę i zacznij strzelać . Jeżeli nie to wina którejś z tych części co koledzy wyżej wspomnieli. dysza wysuwa sie z gb i chowa podczas strzału. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Może kołnierz gumki lub sam "dzyndzel" podkręcający sie już porwał i blokuje kule. A może zgubiłeś klocek dociskowy komory HU. Oddaj w dobre ręce na odległość to można ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts