Vietbach Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Witam, Mam w planach zrobienie ghillie suit i nurtuje mnie jedna myśl- czy po zrobieniu go nie będzie się siatka na którą się wiąże jutę zaczepiać o krzaki w trakcie czołgania? Quote Link to post Share on other sites
Aurendil Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 nie będzie się siatka na którą się wiąże jutę zaczepiać o krzaki w trakcie czołgania? Nigdy nie miałem problemów z siatką. A dużo łażę po terenie. Byle byś miał siatkę na plecach i najwyżej ramionach. A z przodu kodurę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Siatka- raczej nie. Za to juta- oczywiście, jak najbardziej. Będzie się BARDZO czepiała krzoków. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Coś za coś. Albo masz dobry maskałat i czepiasz się krzaków albo biegasz w mundurze, ew. w bluzie/kurtce/ czym tam sobie chcesz. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale to chyba normalne, że wchodząc do lasu w ghille, wynosisz pół lasu na sobie :) Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale to chyba normalne, że wchodząc do lasu w ghille, wynosisz pół lasu na sobie :icon_smile: Niestety się zgodzę, ale... Nie wiele trzeba zmienić żeby z problemem się rozstać :) ja w moim ghillie zamontowałem do kolan elementy flectarna i innych ścinek z ciuchów i problem się skończył. Tylko jeśli krzak jest serio duży i łapie mnie za górę ghillie to pozostaje mi wywalić mu baniaka i iść dalej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts