0wn Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Grałem na serwerze z PB. Serwer popularny (duża rotacja graczy) więc to może sporo tłumaczyć. Przed Second Assault jak grałem to zdarzał się z jeden oszust na całą grę, a ostatnio to horror. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Będę sobie musiał darować gierkę. Pieniądze na PayPal doszły, ale w sklepie już nie ma, wczoraj jeszcze były. W innych miejscach są, ale w takich cenach, nie zamierzam tyle dawać. Miłego grania życzę, tym którzy mają. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 No niestety cziterzy się zdarzają choć nie wiem czy aż tak często jak piszecie. Najbardziej wkurza mnie jak aimboter wsiądzie do przeciwlotniczego, wtedy nie da się nawet wylecieć helikopterem z bazy. Poza tym jest trochę błędów, które powodują losowość obrażeń. Ale ogólnie gra daje fun. Przynajmniej da się polatać samolotami bo poziom ich shakowania jest w BF3 nieporównywalny. W BF4 udaje mi się wygrać dogfight, uciec przed przeciwnikiem ale nie w BF3. Nigdy w BF3 nie dałem rady zestrzelić samolotu przeciwnika.Tam najczęściej jest tak, że jak próbuję kogoś strącić samolotem to widać, że dostaje ale jakoś ucieka, potem zawraca prawie w miejscu, jest krótka seria i już mnie nie ma. Przy próbie namierzenia takiego delikwenta stingerem, okazuje się, że ma on prawie nieskończony ecm jammer, który się przeładowuje momentalnie. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Niedopracowana gra, pełno błędów i cziterów. Ludzie kupują i jeszcze się cieszą. Nie rozumiem. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Niedopracowana gra, pełno błędów i cziterów. Ludzie kupują i jeszcze się cieszą. Nie rozumiem. Każdy ma swoje preferencje i wymagania. Ja kupiłem pre-ordera, ostatnio kupiłem premium i nie żałuje ani jednej wydanej złotówki. Moim zdaniem świetna gra, błędów już od dawna nie widziałem a cheat'erzy szybko wylatują i nigdy mi się nie zdarzyło by stanowili problem na serwerze. Dla porównania w airsofcie znacznie więcej jest terminatorów a ludzie się bawią i cieszą ;) Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Grając na serwerach bf4hcg.com licząc osoby które lecą za haki to mam wrażenie, że zainfekowane jest 1/4 wszystkich graczy. W BF3 do finału rozgrywek w Polsce doszedł klan PSG- bogowie online, jednak na lanie nie wiedzieli co się dzieje :). Ludzie chyba nie rozumieją, że to tylko rozrywka i to dość "płytka", niestety dla niektórych to być albo nie być. Dla ludzi z zachodu 10-25usd za cheaty to żaden wydatek, a im gra bardziej popularna tym oszustów jest więcej. Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Imho gra jest bardzo spoko. Wcale nie było tyle bugów (aczkolwiek na początku pierwsze półtora miesiąca nie dało się grać na oblężeniu szangahu a grając w betę nie było z nią problemów). Cheaterów praktycznie (przynajmniej ja) nie spotykam. Jak by co zapraszam do plutonu RRF (Rapid Reaction Force). Specjalizacja CQC na mapach Metro 2014 & Operation Locker. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 mam pytanko, do ps4 trzeba mieć specjalnego premiuma czy każdy podejdzie ? Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Tzn? Co masz na myśli? "czy każdy podejdzie" nie kminie tej części :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) Ja gram na Xboxie 360 i z przykrością powiem,że BF zszedł na psy. W raz z wypuszczeniem "Drugiego Uderzenia" wydali siódmą łatkę. Co najlepsze wyszły kolejne bugi jak np. strzelanie niewidzialną rakietą czy to ze stingera czy z czołgu. Zawieszanie się gry i konsoli znacznie zmalało lecz nadal występuje. Chyba nadal występuje błąd obrażeń,gdzie ty możesz wywalić cały magazynek z M4,a koleś cię jednym strzałem z pistoletu ściągnie. Co do rozgrywki. Pojazdami się strasznie kieruje. Czołg jak i piechura może zatrzymać głupi krawężnik. Ogólnie by zabić z czołu trzeba trafić w kolesia,bo jak się koło niego strzeli to tylko się go zrani. Tak samo karabin pokładowy jest śmiesznie słaby. A tak na dokładkę to jeszcze burgery z hameryki z lepszym łączem na europejskich serwerach. Co do mapek z ostatniego dodatku. Zamiast Omańskiej wolał bym Bazar :] Edit: Na każdą platformę kupujesz osobne premium. A jak już masz premium to ściągasz dodatki już bez opłat. Edited February 27, 2014 by BlackShaman Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Dokladnie jak napisal kolega wyzej jest na PS3- blad na bledzie. Walisz do typa z dzialka na czolgu i nie mozna trafic mimo, ze celownik jest ustawiony na nim (a grywam tylko w trybie hardcore). Tak samo bledy z znikajacym dzwiekiem, w HK416 na poczatku (az sie nie zginie) celownik mechaniczny jest "zalany" (jakby byl z jednego kawalka stali- brakuje otworu w przezierniku). I za duze mapy jak na 24 graczy- zanim przebiegnie sie z punktu A do B to potrafi sie skonczyc runda albo w danym punkcie nic sie nie dzieje bo jest 5 punktow do zdobycia a 12 graczybroniacych np. Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) No to DICE sobie w kulki poleciało na innych platformach. Ja grałem w betę na PC jak i na PS3 (więc mogłem porównać tragiczną grafikę bez 90% obiektów na mapach). Do LOW na PC to to się nawet nie umywało (1/2 mapy, brak obiektów na mapach - chyba wszystkich). Znikający dźwięk występuje także na PC (przynajmniej kiedyś). Edited February 28, 2014 by reaper666 Quote Link to post Share on other sites
michigan Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Polecam filmiki : http://www.youtube.com/watch?v=ai656sdq8rc i szczególnie motyw ninja vanish ! Jest też kilka innych , które fajnie pokazują jak bardzo net code daje ciała przy różnicach 15-20 ms . Szkoda, że nie ma fajnej alternatywy dla BFa bo przy tej części EA i Dice lecą ostaro w kulki moim zdaniem . Edited February 28, 2014 by michigan Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Mnie dźwięk nigdy nie znikał, udało mi się spaść pod tekstury kilka razy na różnych mapach, no i mimo wielu patchy wciąż nie wyeliminowano tego śmiesznego buga z latającym zamkiem po reanimacji defibrylatorem :D. Gram (ofkors) na piecyku. Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Kuzwa to ja myslalem, ze nie potrafie goscia trafic czasami, a on mnie zabija jednym strzalem mimo, ze ewidentnie wpakowalem w niego pol maga. Te filmiki to jes dokladnie to co w BF4 na PS3 wystepuje nagminnie (takze w trybie hardcore) Quote Link to post Share on other sites
michigan Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Bug z dźwiękiem występował kiedy ktoś strzelał koło Ciebie z broni z tłumikiem ...tłumiło przy okazji więcej , dużo więcej :) nie wiem czy już to naprawili . Błędy które widzisz to własnie netcode gry który mimo pingów na poziomi 30-40 ms nie potrafi Ci wyświetlić poprawnych obrazów z gry co moim zdaniem jest totalnym żartem i nie można tu zwalić winy na spadki klateczek . Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Te dwa filmiki przekonują mnie, że zdecydowanie lepiej zostać przy FH. :D Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Kuzwa to ja myslalem, ze nie potrafie goscia trafic czasami, a on mnie zabija jednym strzalem mimo, ze ewidentnie wpakowalem w niego pol maga. Te filmiki to jes dokladnie to co w BF4 na PS3 wystepuje nagminnie (takze w trybie hardcore) Skąd ja to znam. Może dla tego że dziś wpakowałem celnie cały magazynek F2000 w kolesia, a ten mnie zabił z compacta 45 na hita (bez trafienia w główkę). :maniak_smutny: Ja mam zawiechy dźwięku (używam dedykowanej karty dźwiękowej). Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Kuzwa to ja myslalem, ze nie potrafie goscia trafic czasami, a on mnie zabija jednym strzalem mimo, ze ewidentnie wpakowalem w niego pol maga. Te filmiki to jes dokladnie to co w BF4 na PS3 wystepuje nagminnie (takze w trybie hardcore) Miałem to samo. Już chciałem nieraz rzucić padem o ścianę i sprzedać wszystko co z grami związane w cholerę. Aż nie możliwe się wydawało by nagle nie umieć zabić kolesia,który stoi raptem kilka metrów od ciebie. Zwiechy dźwięku mam zawsze na początku gry. Kilka razy w trakcie też przycięło. Nie wie jak Wy,ale Ja już wpadłem poza mapę,a raczej biegałem w środku góry. Niestety z zewnątrz,ani ze środka nie dało się strzelać. Stąd też kumple z XBL nadali mi ksywkę Shaman. Nie ważne w co graliśmy,Ja zawszę musiałem wpaść w jakąś dziurę lub coś zglichować :icon_biggrin: Edited February 28, 2014 by BlackShaman Quote Link to post Share on other sites
koczkodan33 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 nic dodać nic ująć: Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Perfect :F Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 haha bez takich ludzie :D Zadławiłem się jak to oglądałem bo jadłem śniadanie, prawie się zabiłem :D A zadławiłem się w momencie palącego się lapka "What the fuck!" :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Narzekacie :) W sumie po ostatnim patchu ani razu mi się nie zawiesiło, z resztą koledze także, a miał z tym ostatnio dużo problemów. A tak się lata na Zatoce Omańskiej podczas burzy piaskowej. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Wie ktoś, czy będą robić/ robią moda do Bf3 /4 na drugą wojnę? Quote Link to post Share on other sites
michigan Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Ich polityka to "mor monej" więc wątpie , w premium liczyli po 5 dodatków i zaczną promować BF5 ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts