Japko Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Mam pewien problem jestem początkującym i kupilem niedawno sobie replike cm.028.Bateria w zestawie z repliką jest słaba i nie starcza na moje potrzeby(replika była używana jak kupowałem).Czy ten akumulator byłby dobry do mojej cymki ?? http://www.taiwangun...0c_8fields.html jeżeli tak to prosiłbym także o link do jakiejś dobrej ładowarki do tej baterii Quote Link to post Share on other sites
maly46 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 taniej chyba kupisz redoxa. Quote Link to post Share on other sites
Japko Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 maly46 a mógłbyś podać linka do tej bateri :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
-=speedy=- Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Poleciłbym akumulatory Turnigy lub Zippy, które można spokojnie kupić na allegro lub w sklepach modelarskich w dużo niższych cenach, niż akumulatory w sklepach ASG. Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ostatnio kupiłem zippy 2200mAh 7,4v 20c za 54zł. Ogólnie można sporo tańszych akumulatorów znaleźć od podanego w 1 poście. Quote Link to post Share on other sites
Japko Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 a na jakich stronach moge szukać tych akumulatorów i w jakim przedziale mAh?? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ja kupuję lipole tylko na hobbyking.com, fakt, przesyłka trwa dwa tygodnie, ale doskonałe lipole turnigy kosztują w granicach 50PLN z wysyłką. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Nikt o tym nie wspomniał, to ja wspomnę- A ładowarkę do li-po masz? Bo nie naładujesz ładowarką do nimhów baterii li-po. Kup Imaxa B6 lub jego kopię- ja mam kopię i służy dzielnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts