Mr MegaMan Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Cześć. Mam pewien problem. Chodzi o pewien montaż do m203. Ten zamontowany na granatniku jest podwieszany pod lufę i z tyłu ma "pierścień" który wchodzi w delta ring. Ten na ris to oczywiste. Jednak zostaje ostatni montaż który wygląda jak ten zamontowany na m203. Nie ma on jednak z tyłu tego "pierścienia" który wchodzi do delta ringu. Więc co to za mocowanie? Czy utrzymuje ono granatnik wraz z delta ringiem? Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) Temat w porządku, więc odkopię zamiast zakładać nowy. Podczas poszukiwania montażu do M203, który pozwoliłby mi zamontować M203 pod lufę M16 natrafiłem na to: http://www.evike.com...oducts_id=37856 Producent ten sam co replika i granatnik. Patrzę na kompatybilność: nie dla G&P. Mógłby mi ktoś, proszę, wyjaśnić fenomen dlaczego ich własny twór miałby nie być kompatybilny z ich tworami? :teethh: I skoro już przy tym jestem - gdzie można dostać coś kompatybilnego z ich tworami? Czy może lepiej sobie domowymi sposobami dorobić? #edit. Ok, coś mi głowa szwankuje. Dopiero teraz doczytałem, że to jest mimo wszystko dla TM, ale kurde... Czy przypadkiem one nie są tak czy siak identyczne? #edit2. Swoją drogą - czy Classic Army to już jest standard TM? Edited November 9, 2014 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts