ColtS Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Witam. Mam do Was pytanie. Planuję zakup baterii LiPo 7,4 do mojej M15A4 z kolbą stałą. W kolbie mam wtyk Large. I teraz pytanie: w większości Lipoli są wtyki T-connect, albo jakieś inne wynalazki. Żeby moja replika współpracowała z baterią muszę kupić najprostszą przejściówkę z T --> Large ? Pytam Was, bo jestem świeży w temacie i nie chce nie potrzebnie wydać pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
DamiŁ Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 przejsciowka, ale lepiej styki wymienić. A z mojej strony nie bierz 7,4 tylko odrazu 11.. bo ona słaba jest.. przynajmniej u mnie tak było... Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Nie da się oszacować zalecanych parametrów pakietu bez wiedzy o tym co to dokładnie za replika (czy było coś wymieniane w gb czy to pełny stock). Co do przejściówek - powodują niepotrzebne straty, lepiej mieć jeden stały standard we wszystkich bateriach i replikach, a przejściówki używać tylko w sytuacji awaryjnej (pożyczenie baterii na strzelance itd). Przeszukaj forum, naprawdę sporo osób pyta o dobór baterii do repliki więc na pewno coś znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted April 9, 2013 Author Report Share Posted April 9, 2013 (edited) Jest to M15A4 SPR od CA. Pełen stock. Dobrałem taki zestaw: http://asgshop.pl/sk...ukt.php?id=4793 i przejściówka http://asgshop.pl/sk...dukt.php?id=589. (wtyk large w kolbie) Do tego poszukam jakiejś ładowarki. Powiedźcie mi, po pierwsze, czy pojemność i całe te 7,4 wystarczy na stock ? 11,1 to nie za dużo ? I czy ta przejściówka będzie dobra. Pozdrawiam :icon_wink:) Edited April 9, 2013 by ColtS Quote Link to post Share on other sites
maop Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) zmień sobie wtyk będzie lepiej i taniej, tylko popatrz gdzie jest + i - Edited April 9, 2013 by maop Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts