SnickSoN Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Witam. Dostałem ostatnio replike agm long 003 . Wszystko było pięknie ładnie ale pewnego dnia wieczorem mój brat naciągnął sprężyne , niestety była blokada spustu więc nie strzelił a sprężyna została naciągnieta przez całą noc aż do godziny 14.45. . Chciałbym się dowiedzieć jak bardzo ucierpiała na tym replika jeśli chodzi o celność , siłe i zasięg. Jeśli mocno to czy wgl istnieje jakaś opcja wymiany tej spręzyny. Chodzi mi o model sprezyny , który móglbym zamienic z obecna. Z góry dzięki. PIS JOŁ Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Nie powiem ci jak bardzo. Jak strzelasz a nie ma różnicy to nic się nei stało. Jak widzisz spadek duży zasięgu, to możesz sprężyne troszkę rozciągnąć (UWAGA!!! troszkę, bo jak za bardzo to przy naciąganiu nie wytrzymają wnętrzności.) Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Nie rozciągaj sprężyny ! Wcale to nie pomoże. Nie sądzę, aby mocno ucierpiał zasięg. Przestrzel po prostu i zobacz czy zasięg spadł. Quote Link to post Share on other sites
SnickSoN Posted April 2, 2013 Author Report Share Posted April 2, 2013 Wydaje mi sie ze strzela slabiej i bluzej ;/ Da sie cos z tym zrobic ??? Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Mogę ci wysłać sprężynę :P A serio to AGM ma pewnie sprężynkę M95. Poszukaj w sklepie M90 czy podobnej od Guardera lub napisz mi PW :) Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Wydaje, czy faktycznie osłabła? Pod wpływem emocji to i dziewczyna może mieć większe (bądź większe) atrybuty. Generalnie, po kilkunastu godzinach sprężyna nie powinna osłabnąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts