ma91tiz Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Witam kupiłem wczoraj ładowarkę http://www.taiwangun.com/ladowarki_1/ladowarka_rozladowywarka_procesorowa_do_akumulatorow_o_napieciu_od_2_4v_do_12v_mw.html i mam z nią problem, ponieważ podłączając ją do kontaktu dioda zapala się na 2 sekundy i zaraz gaśnie już na stałe. Jak myślicie co z nią może być nie tak, czy odsyłać ją od razu do taiwana czy może coś da się z tym zrobić ? Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Po pierwsze to temat o innej ładowarce. Po drugie odeślij to odrazu do taiwana. Po trzecie dołóż parę złotych i kup Imaxa B6. Mialem 2 takie ładowarki jak ty i obie zepsuły się po 2 miesiącach. Koledzy z teamu tez je mieli i w sumie na 4 ładowarki poprawnie działała tylko jedna. Quote Link to post Share on other sites
kfercik Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Mój batimex działał spokojnie ponad trzy lata. Praktycznie co weekend używana. Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Miałem tą ładowarkę dobre 1,5 roku temu. Pierwsze 3 tygodnie działała w porządku potem miała cyrki. Samoczynnie wyłączała od razu ładowanie (przy w pustym i dobrym pakiecie), funkcja rozładowywania pomimo że była sygnalizacja diodą że włączone to nie działało to a na sam koniec to nie ładowała tym samym nie wyłączała trybu ładowania. Na szczęście uratowałem pakiet prawdziwą ładowarką mikroprocesorową która mi już długo służy i nie narzekam (HobbyKing ECO Six). Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Ostatnio też batimex mi się zepsuł. Zaniosłem do znajomego elektryka i powiedział, że nie ma części do tego śmiecia i że nie opłaca się go naprawiać. Pytałem się też innych elektroników i powiedzieli to samo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts