Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

To zależy , jak trafisz. Moja nie wytrzymała nawet jednego hi capa. Od razu ją wywaliłem, ale za to koledze działa już rok na cm 028.

Lepiej jeśli od razu kupisz nową bo taniej wyjdzie na przesyłkach. Ja polecam lipo, tylko potrzeba do tego ładowarkę najlepiej Imax b6.

Tyle ,że z tymi stockowymi batkami jest różnie. Raz potrzyma 2 lata a raz od razu jest do kosza. Lepiej jak kupisz od razu ładowarkę razem z baterią. Będziesz miał pewność ,że będzie replika działać dobrze i długo. Poza tym na lipo jest świetna reakcja na spust.

Tak, pisz takie głupoty to kupi lipolkę i sfajczy ją podłączając do wolnoładowarki.

Kadafi podstawa to dobra ładowarka. Szanowana stokowa bateria cymy moze posłużyć długi czas (choć faktem jest że i loteria się zdażała). Kupno ładowarki Imaxa to koszt rzędu studwudziestu-160 złotych plus jakieś trzydzieści za zasilacz. i za tę cenę masz zestaw do ładowania wszystkich typów batek stosowanych w asg. A jeżeli zaczynasz się strzelać razem z kolegami możecie zrobić zrzutke i kupic wspólnie.

I tak słówkiem dalszego wyjaśnienie to nie, ładowarkami typu Batimexa nie naładujesz pakietów LiPo ;D a dodatkowo te ładowarki mimo że mikroprocesorowe są mocno awaryjna.