bmx24051992 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Witam mam problem z korpusem gdzie przykreca sie zespol spustu w mb01 zjechal sie jeden z 2 gwintow od przykrecania spustu nie wiem co zrobic macie jakies pomysly, odrzucam raczej przegwintowanie wieksza sroba bo szkoda mi rozwiercac trigger . Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Wkładka naprawcza do gwintów, było o tym gdzieś w temacie o SWD, czy tam innym snajperskim HP. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Nie każdy ma dostęp do takich rzeczy, a kupowanie zestawu który kosztuje ileś tam dziesiąt złotych albo i więcej dla jednego gwintu to nie robota. Napchaj trochę waty i zalewaj kropelką czy innym super glutem/cyjanoakrylem. poczekaj aż CI to zaschnie i zesztywnieje, potem przeszlifuj, nawierć mały otwór i wkręć śrubki od triggera na chama. Trzyma nieźle, ale nie oszukujmy się, taki wiejski tuning może wytrzymać a może nie wytrzymać, ale zawsze coś. Jednak o wiele lepsze byłoby rozwiercenie i zrobienie większego gwintu. Quote Link to post Share on other sites
bmx24051992 Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 No ,mozna sprobowac dzieki za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts