mycha1121 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Witam, Jestem zainteresowany kupnem takiej reiki : http://www.military.pl/httpd_users/m/military/military.pl/pistolet-kwc-m92-full-metal-blow-back_7372t Odeazu pisze ze jestem troche zielony co do asg i to bendie 1 moja replika. I teraz mam kilka pytań. Czy jest ona w miarę dobra czy nie wArto tracić na nią pieniędzy ? Czy może ktoś miał ta replika i wie czy sie np.psuje czy trzeba coś odrazu wymienić itp. Czy jakbym kupił ja to bez problemu mogę trzymać gaz w tej kapsule w magazynku czy muszę wyjmowac jak nieużywane repliki czy jak ? Czy ta firma (KWC) produkuje w miarę przyzwoite repliki ? Z góry dzięki za odpowiedz i pozdr wszystkich Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Lepiej poszukaj KJW na green gas. CO2 jest za mocne do klamki :) Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 "bendie 1 moja replika. I teraz mam kilka pytań. Czy jest ona w miarę dobra czy nie wArto tracić na nią pieniędzy ?"- Jak jesteś początkujący to kup sobie elektryka np. cm.028. Będziesz miał moim zdaniem więcej frajdy. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 A może niech nowi nie doradzają nowym :) Kolega chce klamkę na gaz to nie polecajmy mu karabinu szturmowego :) Quote Link to post Share on other sites
FajnyNick Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 @dr Ziolo Tyle, że on dobrze mówi. Co do repliki którą autor podał, szmelc i kaszana kupuj elektryka lub jak już koniecznie coś musisz to coś od KJW chodź wolałbym m92 od STTI na Green gas. Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 (edited) @dr Ziolo- Nie oceniaj człowieka po profilu.Autor zapytał czy nie warto tracić na nią pieniędzy i moja odpowiedź brzmi "Nie warto" Skoro w tej samej cenie może kupić coś co bardziej nada się na początek z airsoftem i sprawi, że chłopak będzie się równał hi-capom. Edit: (oczywiście nie wszystkie grupy używają hi- cap co nie zmienia faktu, że magazynek mieści 26 kulek + wymiana kapsuły gazu= dostaniu serii z cymki) FajnyNick dobrze pisze, Jak już zależy ci na klamce to od tego co podałeś lepsza STTI, bo moc ma akurat jak na pistolet przystało a i gazu dużo nie zużywa. Edited April 15, 2013 by leriander Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Witam, mam sigmę SW od KWC i na razie sobie chwalę. Osobiście wolę CO2 do klamek, ale uzywam ich jako zapas, a nie do budynku. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Szczerze, to 390zł można lepiej zainwestować na początek, najlepiej w CM.028. Albo dołożyć trochę i kupić albo G36 Boyi lub JG albo droższe AK. I słownik, chociaż te internetowe są darmowe... Quote Link to post Share on other sites
Said Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 ja mam m&p40 S&W od KWC i sobie chwale. jedna kapsula co2 starczy na ponad 150 kulasów. do tej pory nikt sie nie skarzył, ze za mocna cyz cos. na pudelku nabazgrali, ze ma 390 fps - guzik prawda. zmierzone ~300. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts