coltasg Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 (edited) Cześć Wszystkim. Chciałbym się dowiedzieć coś o tej replice. Bardzo mi się podoba właśnie ten rewolwer 2,5 cala. Repliki nie mam zamiaru stosować w strzelaninach asg lecz w strzelaniu do puszek do tarcz i innych podobnych rzeczy. Wybrałem też tą opcję ponieważ lubię rewolwery,a przede wszystkm podoba mi sie jej realizm działania (łuski). Jak możecie to bardzo bym prosił o opisanie celności, awaryjności i innych podobnych rzeczy. Z góry dzięki :icon_smile: http://gunfire.pl/product-pol-1152196605-Rewolwer-Dan-Wesson-2-5-.html Edited April 15, 2013 by coltasg Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Miłego czytania :) http://forum.wmasg.pl/topic/66984-dan-wesson-4-8/page__hl__%20dan%20%20wesson Quote Link to post Share on other sites
coltasg Posted April 15, 2013 Author Report Share Posted April 15, 2013 Nie czytałem tego ale przejżałem i nic nie znalazłem o modelu 2,5 cala, chodzi mi w dużym znaczeniu o celność w tej raplice bo o wykonaniu mam już artykuł od kolegi :) Proszę o dalsze opinie. Quote Link to post Share on other sites
FajnyNick Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 No to przeczytaj jeszcze raz, 2,5 cala to to samo co dłuższe repliki, może ciut celniejsze. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Jeżeli chcesz strzelać do puszek, to lepiej się sprawdzi wiatrówka, serio. Wiatrówki są znacznie celniejsze, mają większy zasięg. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Są też wiatrówki dan wesson :) Chyba nawet taniej stoją od ASG. I też są na łuski dostępne na alledrogo. co do dana, posiadam 6'kę i tak: Wkurza luz na lufie, wkurza luz na chwycie. Są to luzy rzędu 0.1mm, ale jednak. Niepewny jest też mechanizm bębenka, a już w ogóle wpienia działanie kurka- luz na boki około 1,5mm, przez co chodzi krzywo. Może to mój felerny egzemplarz, nie wiem. Enyłej, replika fajna, ALE. Jakby stała stówę (wersja asg), 150 taniej byłoby miodzio. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts