-Otto- Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Post panku696 zniknął ze względu na pisownię. Jeśli chodzi o Twój problem CiV, spróbuj jak najpełniejsze wypełnienie zagłębienie w zamku, albo popróbuj ze śrubokrętem - u mnie podziałało, kiedy wrzuciłem zamek G17 na szkielet G19 i nieopatrznie nacisnąłem spust (nie mogłem całkowicie cofnąć zamka, bo fragment na którym opiera się sprężyna powrotna był szerszy niż wcięcie w szkielecie). Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 (edited) Otto - wielkie dzięki, myślałem, że mi w końcu zamek pęknie (nie dało rady zdjąć go przesuwając do przodu, więc zdjąłem go bokiem), ale się udało, chociaż boję się, że w replice z zamkiem metalowym mogłoby mi się nie udać.. Widzę już co nie działa (Hammer Housing) i, swoją drogą, jestem zszokowany tym jak wygląda smar w replice, która od roku leżała na półce i nie działała. Teraz pozostaje mi tylko poszukać części. Jeszcze raz dzięki! Edited April 4, 2017 by CiV_1994 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts