Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Z tego co czytałem bardziej są polecane starkery od TMC aczkolwiek kolega ma taką tylko bez ochrony na uszy i raczej nie narzekał. Ta co podałeś ma 2 paski więc powinno się dobrze trzymać. Możesz też się dowiedzieć może ktoś w twoim teamie lub okolicach ma takową to sobie przymierzysz =]

Mam maskę stalkera ACM. Na początku lekko uwierała mnie w nos, ale podoginałem ją do kształtu mojej twarzy i teraz pasuje dobrze i nie uwiera, dobrze w niej biegać i z goglami i z okularami. Chroni też wystarczająco dobrze, wytrzymuje strzały z bliska z pistoletów do 350fps, nie wiem jak przy mocniejszych bo strzelam się z nią tylko w budynkach, do lasu jej nie biorę.

Nath: Mówię o stalkerze z ochroną na uszy, lepsze do niego są zdecydowanie gogle, w opinii użytkownika. Oczywiście z okularami tęż się w niej da grać ale w moim odczuciu ta maska była projektowana do współpracy z goglami a v1(bez ochrony na uszy) bardziej do okularów. Ale to moja osobista opinia.

Edited by komandoczołg

Miałem stalkera v2 i strasznie kłopotliwe było jego ściągnięcie podczas walki gdy miało się na głowie kapelusz, zestaw słuchawkowy itd. Rzeczywiście v2 nie szczytem wygody przy użytkowaniu z okularami - dociska nauszniki do czaszki i po kilku godzinach takie uwieranie zaczynało doskwierać. W końcu chciałem się przenieść na coś wygodnego i postawiłem na domowe rozwiązanie. Coś podobnego jest widoczne na tym filmiku: od 1:37 do 1:51

Końcowy efekt jest taki: https://picasaweb.go...888478161160610

Siatkę stalową dostaniesz na allegro, a resztę w pasmanterii :D

Polecam również sobie przeczytać ten temat:

http://forum.wmasg.p...ow/page__st__20

Pozdrawiam

Kocur ;)

Edited by Across321