Wyginaczblachy Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Witam, czy ten pokrowiec zmieści ten wkład? Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Po pierwsze masz podane wymiary to proste działanie odejmowania. Po drugie jeśli nie potrafisz liczyć (a tego nei wykluczam) to możesz napisać do krakmana lub gunfire i podacl ink =] Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Nie kupuj tego wkładu.... i pokrowca. Dozbieraj i weź coś co nie rozleci się w mgnieniu oka. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Dołóż parę złotych i kup Camelbaka. Na prawdę, opłaca się dołożyć. Quote Link to post Share on other sites
Wyginaczblachy Posted April 22, 2013 Author Report Share Posted April 22, 2013 A co sądzicie o tym wkładzie ? Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) A co sądzicie o tym wkładzie ? Nie znam, używam drugi rok koszernego żydowskiego Source'a i jestem zadowolony. Nic nie cieknie, nie rozpada się, przeżywał wielokrotne pady na plecy. Do tego pokrowiec z Miwo http://www.miwo-military.pl/?p=8.441.IZOLOWANY-NA-POJEMNIK-Z-WODA.H-05.MIWO-MILITARY i jest cacy. http://www.currahee....buklak-2l-storm http://www.currahee....buklak-3l-storm A jak nie to to oryginalnego Camelbaka. Edit: Tak się zastanawiam, ty w ogóle potrzebujesz camelbaka? Jak jest ci niezbędny to kup dobry, jak dla posiadania to nie kupuj nic. Posiadanie dla lansu jest śmieszne. Edited April 22, 2013 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
bizon96 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Nie kupuj tego wkładu.... i pokrowca. Dozbieraj i weź coś co nie rozleci się w mgnieniu oka. Mam ten pokrowiec od pół roku. Szelki można sobie darować, tandetne, ale sam worek przymocowany do kamizelki doskonale spełnia swoje zadanie i wcale nie rozlatuje się w mgnieniu oka. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Wyginacz, z własnego doświadczenia wiem że akurat te chińskie wkłady potrafią się rozsypać w najmniej odpowiednim momencie. Pokrowiec może być jakikolwiek, ale pojemników na wodę poszukaj markowych. Polecę ci trzylitrowe pęcherze firmy Source. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Mam chiński wkład już dwa lata, cały i "zdrowy" (wlewałem dużo słodkich rzeczy :D), żadnej cywilizacji bakteryjnej ani zepsucia czy pęknięcia nie doświadczyłem. Spełnia swoją rolę chociaż nie powiem, wolałbym coś, co spełniło wszystkie normy zdrowotne D:. Quote Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Lepiej kupić oryginalnego CamelbaK'a, na Allegro nowe można wyrwać za 100 zł. W nich woda nie kiśnie, nie rozlatują się a Thermobaki trzymają temperaturę ( 2 stopnie w ciągu godziny ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts