drache Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Witam Poszukuję precyzyjnego rusznikarza/tokarza/frezera, gdyż mam problem z lufą promyka 500mm, niestety lufa dedykowana była do M14, więc miała nacięcia na pierścień stabilizujący w nieodpowiednich do reszty AEG-ów miejscach. Dałem to "tokarzowi" ktory niby naciecia zrobił ale za to wnetrze lufy wygląda jak tarka... Dlatego potrzebuję odpowiedzialnego rzemieślnika do: 1) obcięcia lufy 2) wykonania nacięć na pierścień stabilizujący 3) wykonania rowka pozycjonującego gumkę 4) i oczywiście wykoniania otworu dla gumki hop-up Quote Link to post Share on other sites
krolik1982 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 znajdz kogoś kto ma frezarkę z podzielnicą wszystkie wycięcia muszą byc wykonane precyzyjnie Quote Link to post Share on other sites
Znachor Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Szukaj po zakładach wytwarzających drobne precyzyjne częsci samochodowe. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 myślę, że na pewno czekał rok na cynk :P Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 E tam, zawsze się przyda dla tych, co nie wiedzą, gdzie szukać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts