walusmati Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Mam pytanie odnośnie tej repliki http://www.taniemilitaria.pl/beretta-m92f-gg104-src-p-367.html#.UXaLYrVsxIE co sądzicie o niej, czy warto ją kupić? Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Replika jak na sam początek to może być, też mam taką ale na CO2. Co do sklepu nie kupuj tam. Na Gunfire ta sama replika kosztuje 70zł. Quote Link to post Share on other sites
walusmati Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Replika jak na sam początek to może być, też mam taką ale na CO2. Co do sklepu nie kupuj tam. Na Gunfire ta sama replika kosztuje 70zł. Ile ją masz? Działa wszystko dobrze? Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Kupiłem ją w komisie za 75zł (CO2 jest droższa niż GG) w grudniu. Replika była kupiona w listopadzie więc gdy ją nabyłem miała miesiąc. W tym czasie juz zawór w magazynku przepuszczal gaz (CO2 ma większe cisnienie niz GG) używalem go do kwietnia i stopka magazynka mi się odłamała (od dokręcania kapsuł CO2 w GG tego nie ma) i teraz leży w pudełku. Quote Link to post Share on other sites
walusmati Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Kupiłem ją w komisie za 75zł (CO2 jest droższa niż GG) w grudniu. Replika była kupiona w listopadzie więc gdy ją nabyłem miała miesiąc. W tym czasie juz zawór w magazynku przepuszczal gaz (CO2 ma większe cisnienie niz GG) używalem go do kwietnia i stopka magazynka mi się odłamała (od dokręcania kapsuł CO2 w GG tego nie ma) i teraz leży w pudełku. ale ogólnie jak na pierwszą broń asg polecasz bardziej co2 czy gg ? Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Na pierwszą broń bardziej polecał bym AGM 003 z Taiwanguna. Bardziej praktyczny i tańszy niż ta klamka. Quote Link to post Share on other sites
walusmati Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Na pierwszą broń bardziej polecał bym AGM 003 z Taiwanguna. Bardziej praktyczny i tańszy niż ta klamka. ale wersje short czy long ? Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 To zależy od Twoich upodobań, te wersje różnią się tylko tym że jedna ma kolbe a druga nie niczym innym. Quote Link to post Share on other sites
walusmati Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 To zależy od Twoich upodobań, te wersje różnią się tylko tym że jedna ma kolbe a druga nie niczym innym. a jakie kulki polecacie do tego o jakiej wadze? Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Wystarczą Ci P&J o wadze 0.25g. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Jeżeli już zdecydujesz się na Berettę bierz wersję na GG. Magi na Co2 lubią się psuć. Niestety wiem to z własnego doświadczenia. Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ja też bardzo dobrze to wiem, najpierw zaworek puszcza gaz a potem części się psują, w moim przypadku była to stopka magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts