OFF Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem to co napisał MarekMac i nie zapominaj o używaniu przecinków. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 1 - Podwórka blisko domu, lepiej, żeby było to podwórko gdzie nie chodzą inni ludzie bo można im zrobić krzywdę :) 2 - Od 16 lat większość teamów przyjmuje 3 - A jak masz tyle lat ile masz to aktualnie raczej zostaje tylko i wyłącznie zabawa ze znajomymi, ale nie zapominaj o dobrej ochronie oczu :) 4 - W wieku 10 lat wydajesz ponad 600-700zł na pierwszą replikę :D [P90 + koli] ? Pożycz od kogoś, zobacz filmy czy Ci się spodoba, bo pewnie może replika wylądować na komisie z dopiskiem "Nie spodobało mi się REPLIKA NIE UŻYWANA WOOH wystrzeliła osiemnaście kulek" I pójdzie z 200 zł w tyłek. Quote Link to post Share on other sites
Varmond Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 Kemonator nie mam od kogo pozyczyć a filmy już oglądałem.Blisko domu mam pole i nikt tam nie chodzi więc tam by mogło się nadawać.A wybieram aż tak drogą replikę ponieważ bardzo mi się podoba a słyszałem że tańsze się od razu rozpadają :) I Kemonator jest możliwość podyskutowania na prywatności (gg lub coś)? Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 tańsze się od razu rozpadają :icon_smile: I Kemonator jest możliwość podyskutowania na prywatności (gg lub coś)? Ad 1 - Tańsze :P Zależy o czym mówisz. Czy o replikach z bazaru za 100zł co padają po magu, czy też o [już prawie wszystkim znanym] AGM 003 który się nie rozpada, a kosztuje 10x mniej niż P90 [W każdym razie większość egzemplarzy się nie rozpada, <fakt faktem - sprężynówka a nie elektryk>] Ale mniejsza z tym :) Ważne, żeby mieć dobre miejsce gdzie nikt nikomu poważnej krzywdy nie zrobi i dobrze się bawić ;) Ad 2 - Oczywiście, jak chcesz pogadać to na PW Ci wyślę kontakt i pogadamy. Quote Link to post Share on other sites
Varmond Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 Ok wyślij i pogadamy.A P90 chciałbym kupić dlatego że bardzo ładnie wygląda i za tą cene mówili że jest dobra (kałachów nie chce) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Blisko domu mam pole i nikt tam nie chodzi więc tam by mogło się nadawać. Zdziwiłbyś się gdzie ludzie łażą. Latem ubiegłego roku siedzieliśmy z kumplem na strzelance skitrani w krzaczorach w lesie. Od drogi było jakieś 200 metrów. I nagle zza krzaka wyjeżdża rowerzysta z psem. W środku lasu, zero drogi, nawet ścieżki. Chłop jechał przez las i w dodatku przez "bagienko" (fragment bardzo błotnistego, podmokłego terenu). Dlatego nawet w miejscu gdzie nikt nie chodzi uważaj do kogo strzelasz bo 50 razy nikt oprócz kumpli tamtędy nie będzie łaził, ale za 51 strzelisz do niewinnej osoby. Edited April 25, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts