ViroMen7 Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Witam, posiadam tą berettę: http://www.specshop....i_Power_-_11555 Wszystko ładnie chodzi, zamek można odciągnąć do tyłu i przeładować lecz nie mogę go rozebrać, w instrukcji jest pokazane że można go zdjąć, jednak gdy postępuję zgodnie z instrukcją to zamek i tak nie chce zejść, można użyć bardzo dużo siły a on stoi w miejscu. Dźwignia, która służy do zdjęcia zamka nie zacina się, płynnie chodzi, lecz zamek ani drgnie. Co może być tego przyczyną? Może źle coś robię? Jeśli potrzebne zdjęcia to mogę wyslać. Pozdrawiam :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Wyciągasz maga, ciskasz przycisk z prawej strony, obracasz wajchę nad spustem w dół, przeładowujesz zamek i sam powinien zjechać. Jeśli tak nie jest coś masz zacięte w środku. Poza tym co w tym modelu, który waży nieco ponad połowę uczciwej beretki, jest takiego hi-power? 85m/s? Quote Link to post Share on other sites
ViroMen7 Posted May 3, 2013 Author Report Share Posted May 3, 2013 No właśnie tak robię, jednak nic nie chce iść, jeśli coś się zacięło da się to jakoś naprawić? Masz rację, ale napisałem hi-power ponieważ w sklepie podają taką nazwę, więc chciałem podać dokładną żeby nie było żadnych wątpliwości... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts