Marmaj71 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Witajcie! :) Zastanawiam się, czy gogle ochronne choćby z Castoramy (z atestami oczywiście!!!) spełnią się w asg??? Mówię o nich, bo noszę okulary korekcyjne, nigdzie dookoła mojej miejscowości nie ma sklepu z ochroną oczu do asg, a nie mogę zamówić z internetu, bo niewiadomo, czy wejdą na okulary korekcyjne :/ Jeżeli tak, to proszę napisać, że tak :D Jeżeli nie, to proszę mnie zjechać :P (ŻART! :D ) Pozdrawiam Marmaj71 Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 (edited) Te pasują z okularami : http://azteko.pl/oku...stti-p-557.html i kosztują 15zł Lepsze wyjście to takie http://www.specshop....roducts_id=7589 Edited May 3, 2013 by Marcin_Modzel Link to post Share on other sites
Marmaj71 Posted May 3, 2013 Author Report Share Posted May 3, 2013 (edited) No tak, ale te kosztują 115zł+jeszcze szkła (gdzieś z 60zł) + jeszcze jakieś gogle z atestami (60zł) więc wychodzi: 235zł. Te z Castoramy kosztują 54zł... Czy na prawdę lepiej nie ryzykować? (przypominam, że mają atest) Edited May 3, 2013 by Marmaj71 Link to post Share on other sites
samael16 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Właściwie wychodzi więcej i te wkładki pasują do konkretnych modeli ESS a nie do każdych. Dwa a jakie atesty mają te z castoramy? A po trzecie ten temat był wielokrotnie poruszany poczytaj. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Bolle Defender z Armyworld za 60zł. Noszę okulary i problemów nie mam - jedynie parowały, ale porobiłem dziurki odpowietrzające i traktuje gogle płynem do mycia naczyń i jest git. Nie gwarantuje, że podpasują do Twoich okularów. Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Kup sobie jakie chcesz, ale podstawową sprawą jest przestrzelanie - jeżeli wytrzymają kilku(nasto)krotne testy, to możesz założyć, że się nadają do airsoftu... Generalnie takie eksperymenty robisz NA WŁASNE RYZYKO. Link to post Share on other sites
Recommended Posts