Pawel88R Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Witam , otoz mam batke lipo 7,4v i mam pytanie czy moge ja poprostu doladowac poniewaz wystrzelalem z niej ponad 1000 kulek a niedlugo szykuje sie strzelanka i nie chce zeby mi padla batka ;/ pytam poniewaz kiedys tez mialem batke z ktorej troche postrzelalem i chcialem doladowc i dupa ;/ Pozdrawiam . Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Ładowarka mikroprocesorowa, wszystko ładnie ustawić (w instrukcji będziesz miał podane co i jak, ja na swoim Li-Po mam nawet naklejkę ze wskazówkami dot. rozładowywania i ładowania) i ładować. Jak będzie pełne to się automatycznie wyłączy i jak jest jakiś sygnał do tego to usłyszysz. Tak poza tym, ile masz mAh? Ja mam 1300 i jakoś po większej strzelance nie ładowałem, przez tydzień leżało, następne spotkanie i dopiero po nim ładowałem. Sądząc po czasie, po jakim pipkała ładowarka, prawie nic nie zużyłem... Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Co to znaczy, że chciałeś doładować i dupa? Li-po możesz doładowywać (oczywiście ładowarką do li-po) A tak w ogóle: Nie ma za co. Quote Link to post Share on other sites
Pawel88R Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 Co to znaczy, że chciałeś doładować i dupa? Li-po możesz doładowywać (oczywiście ładowarką do li-po) chodzilo mi o baterie z kartonu ktora jest razem z g36 przy kupnie . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts