Buniek92 Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Wcale ,że NIE :icon_lol: 360 FPS daje radę w lesie. PS: Darujmy sobie dalsze przekomarzanie. Quote Link to post Share on other sites
Irnyy Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Jak kogoś konkretnego się zachodzi w miejsce gdzie masz otwarte pole bez przeszkód dla kulek to tak, ale waląc przez kaczory w wszystko co się rusza jak to się robi z krówką to nie za dobry pomysł, a zresztą... :D Quote Link to post Share on other sites
Finem Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 no i jest! moja pierwsza replika, Gietka od JG wersja C z Taiwangun'u wrazenia? cudne, po rozpakowaniu mamy Giete, mag, wycior, batke+ladowarke, w magu byly juz kulki 0.2g pare sztuk, poniewaz w sklepie robia probe czy dziala wszystko oraz zapisuja wynik FPS'ow z 10. strzalow. instrukcja original (chinski) oraz streszczona wersja po polsku napisana przez Taiwangun:) ogolnie jestem zadowolony, zobaczymy jak w terenie sie sprawdzi, bo jak narazie ustawialem gumke hop-up to zasieg (celny) ok 40m Quote Link to post Share on other sites
Finem Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 pytanko male mam:/ ile sie laduje baterie stockowa? z Giety JG Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 http://www.csgnetwork.com/batterychgcalc.html Policz sam, kalkulator już masz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts