Kosmo Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Mam spore zamówienie na ciężkie rzeczy z USA w związku z tym organizuję paczkę morską. Czas do podsyłania linków: do 22 maja, zamawiamy 1 czerwca. Koszta: przy dobrych wiatrach między 3-5$ za kg - czyli taniej niż pocztą polską w kraju ;) Co się opłaca: części do auta, książki, hełmy, kamizelki, plecaki, żarcie z Amazona (kawa, herbata, kakao, beef jerky - POLECAM). Od biedy można tak naprawdę wszystko, bo opłaca się to po prostu, wadą jest to, że czeka się około 8 tygodni od momentu nadania paczki, czyli pod koniec lipca powinna być u mnie. Zasady: http://zakupyusa.tdcg.pl/ Quote Link to post Share on other sites
agazaw88 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Zastanawiam się czy nie przydałoby mi się nowe, pióro wieczne amerykańskiej firmy... jak co, to tam znać :) Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted May 21, 2013 Author Report Share Posted May 21, 2013 Jutro mija termin zamówienia zbiorowego MORSKIEGO Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted August 1, 2013 Author Report Share Posted August 1, 2013 Hej, kolejne zamówienie z USA drogą morską. Zgłoszenia do końca sierpnia. Polecam szczególnie zakup replik oraz ubrań zimowych :) Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Zgłoszenia do końca miesiąca. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 Zamówienia zamknięte, kolejna za jakiś miesiąc - półtora. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted December 12, 2013 Author Report Share Posted December 12, 2013 Lecimy z kolejną paczką morską, czas do końca stycznia. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 Zostało pół miesiąca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts