Chalak Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 (edited) Witam Mam od stycznia replikę kałacha i niedawno mam problem z magiem. Mianowicie, nie podaje kulek w normalnej pozycji strzeleckiej. Gdy przechylę go pod kątem większym niż 90 stopni do operatora to podaje. Czy ktoś z was miał taki problem? Mag jest nakręcony na maksa. Strzelam kulkami gunfire rockets 0.25. Edited May 9, 2013 by Chalak Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 a jak podkręcisz i odbezpieczysz ten dynks mały na górze koło otworu na podawanie kulek to wysypuja się? wyskakuja jakbym coś je wypychało? Quote Link to post Share on other sites
Chalak Posted May 9, 2013 Author Report Share Posted May 9, 2013 Właśnie nie...ale już naprawiłem :D Wystarczyło tylko sprężynkę od tego dynksa wywalić i teraz ładnie podaje chociaż jak wyjmę maga to jest auto - katapult :) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Zastosowales trochę taki pół środek xd.może wystarczyło zmienić kulki bo kulki gunfire nie są najlepsze xd. Quote Link to post Share on other sites
Chalak Posted May 9, 2013 Author Report Share Posted May 9, 2013 Może i tak ale próbowałem na madbullach i różnicy nie było :D Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 W niektórych replikach AK jest właśnie ten problem, wystarczy nieco przypiłować, skrócić ten wystający dynks z magazynka, który blokuje kulki. Jest po prostu za długi. Quote Link to post Share on other sites
Belfere Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Rozbierz mag i zobacz czy sprężyna na dole nie wyskoczyła. Jeśli dobrze jest to zrób jak kolega Lumi napisał. Quote Link to post Share on other sites
Chalak Posted May 10, 2013 Author Report Share Posted May 10, 2013 Dzięki Luminofor :) Pomogło :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts