Emerytt Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Siema, Robiłem dziś małe ulepszanie emki kwa. I wszystko fajnie ale jak zacząłem zmieniać kable to nadziałem się na takie coś: http://imageshack.us...5/dsc97331.jpg/ Co to, i gdzie to dostanę. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 To po prawej to wsuwka do silnika, weź to ze sobą do elektrycznego, u mnie w mieście chodzą takie po 0.20 gr za sztukę. To po lewej pewnie prowadzi do bezpiecznika? Nie wiem jak tam w KWA, ale najczęściej okablowanie jest dzielone z uwagi na bezpiecznik i łączone jest na takie wsuwki. Bynajmniej ja tego nie stosuję, można pominąć. Potrzebujesz dwóch wsuwek do silnika i wtyczki do baterii, w zależności jakiego ich typu jesteś użytkownikiem. Można też pominąć wsuwki i przylutować kable do silnika;) Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Ja cież pierdziele bo inaczej tego nie można określić. Udaj się chłopie do sklepu i kup zestaw złączek. A gdzie dokładnie ? a np. róg Plebiscytowej-Dąbrowskiego w Katowicach. Quote Link to post Share on other sites
Emerytt Posted May 9, 2013 Author Report Share Posted May 9, 2013 Ja cież pierdziele bo inaczej tego nie można określić. Udaj się chłopie do sklepu i kup zestaw złączek. A gdzie dokładnie ? a np. róg Plebiscytowej-Dąbrowskiego w Katowicach. No, tego było mi trzeba. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts