darek81 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Witam Mam takie pytanie. Ostatnio natrafiłem na tanie low-cap-y do m4. Rozumiem, że tanie bo z tworzywa jednak zastanowił mnie fakt, że gniazdo jest jakby "po drugiej stronie magazynka" w porównaniu z innymi magami. Ktoś jest w stanie powiedzieć czy i ewentualnie do jakich replik by to pasowało? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 A może byś na oswiecił jakimś zdjęciem?Może zrobili efekt lustrzany i tak wyszło na zdjęciu. Quote Link to post Share on other sites
darek81 Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 Wybaczcie brak zdjęć ale pisałem z telefonu. Znalazłem na szybko coś takiego Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 (edited) Mnie to wyglada na magazynek do jakiejs taniej bazarowej ''podrobki repliki'' M4/M16. Edited May 17, 2013 by chomik_pl Quote Link to post Share on other sites
darek81 Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 jeszcze jakieś sugestie? Chodzi mi dokładniej o to czy są poza bazarem repliki do których pasuje to umiejscowienie gniazda Quote Link to post Share on other sites
traktor2 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Raczej nie, w większości AEG ów jest jeden standard, no chyba że sobie jakąś konwersje wyskrobiesz (troche listewki, kleju, kilka blaszek) np do giety. Quote Link to post Share on other sites
traktor2 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 No nie, ale widziałem magazynki i ogólnie wyglądają tak samo. No jest kilka róznic np. to coś u góry jest wystające zamiast wklęsłego, od spodu jest taki dynks, no ale srodkowa część jest prawie identyczna... Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Pozwoliłem sobie poczyścić. Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Ten "magazynek" jest do tanich, zabawkowych pseudo replik. Ma odbiegającą dosyć mocno konstrukcje od tej w mkach. Nie warto sobie głowy nim zawracać. Tanie magazynki do emek to np. boyi. A możesz też puki co zostać przy hi capie, czy cokolwiek innego masz w zestawie. Jeśli hi cap działa dobrze to robi za kilka low capów przez długi czas. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Najtańsze magazynki do emki kosztują ok 13zł, więc nie widzę powodów, żeby kombinować. Quote Link to post Share on other sites
darek81 Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 dzięki za odpowiedzi. Nie chodziło o kombinowanie a jedynie ciekawość skąd taka różnica w cenie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts