Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam,

chciałbym zakupić pierwszą klamkę gazową. Tylko że nie wiem jaką ? Planuje na nią nie wydać więcej niż 450 zł. No i tu jest problem. Poczytałem trochę te forum i nadal nie wiem co wybrać. Interesuje mnie Colt lub Glock. beretta lub inne to już raczej nie bardzo. No chyba że coś naprawdę było by godnego uwagi

Podobno dobre i tanie Glock'i robiło Army ale nigdzie ich nie widać. Bardzo dobre jakościowo podobno są Glocki TM, ale znowuż dla mnie o wiele za drogie. Z drugiej strony poczytałem że Colt'y KJW na CO2 są dobre. Ja znalazłem na GG. Czy on też jest dobry ? Jak z jakością wykonania i z wytrzymałością ?

Znajdę coś ciekawego w tej cenie ? Czy tylko i wyłącznie TM, a cała reszta to zawodny syf?

http://allegro.pl/kjw-colt-1911-full-metal-blow-back-300-fps-i3265753554.html

Edited by Marcin777

Podobno dobre i tanie Glock'i robiło Army

Tanie tak,dobre nie.Rypie się od patrzenia.

Z dostępnych Glocków jedynie KJW.

tylko i wyłącznie TM, a cała reszta to zawodny syf

Prawda.

Edited by Nitro

Postaraj się wyrwać gdzieś TMa z komisu. Strzelałem z kilku klamek: dwóch WE, Browning HP i M92 (to drugie to syfon co kilka strzałów, pierwszy bez zastrzeżeń), 1911 Army - nawet fajne, Mk23 Stti - ciche, celne, bydle jakich mało + idiotyczne zwalnianie magazynka. Na koniec zostawiłem swoją ukochaną Hi-cape TM, nosi jak marzenie, kopie wspaniale. Jedynym problemem jest cena :(. Jeśli zobaczysz TMa w dobrym stanie do 450 to bierz, warto. :)