adamus1218 Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Witam, Ostatnio na strzelance miałem wypadek ;( , moja emka pękła ( pęknięcie zaczyna się od pinu i leci aż do spustu). Doradzcie co mam zrobić by pękniecie złaczyć. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 No tak, przecież nie ma znaczenia czy to metal czy plastik, jaki kształt i głębokość ma pęknięcie, i czy jest szansa że się powiększy. Po co komu podawać jakiekolwiek dane, albo wstawiać zdjęcia, przecież na pewno mają szósty zmysł, przewidzą wszystko i podadzą na tacy łatwe, bezinwazyjne i darmowe rozwiązanie. Wskazówka: cała wypowiedź to sarkazm. Quote Link to post Share on other sites
adamus1218 Posted May 22, 2013 Author Report Share Posted May 22, 2013 Sorry na szybko pisałem, sprostuje emka jest z firmy AGM , korpus ma metalowy, zdjęcia tego pęknięcie jest na zdjęciach. http://imageshack.us/photo/my-images/17/1369210124887.jpg/?sa=0 http://img853.imageshack.us/img853/2128/1369210145529.jpg Wydaje mi się, że pęknięcie minimalnie się poszerzyło. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 To jest gównolit,i nic z tym za bardzo nie zrobisz.Od palnika jeszcze bardziej popęka. Jedyną opcją jest zalanie tego klejem epoksydowym.Choć chyba bardziej będzie sie opłacało nowy lower wyrwać na allegro. Quote Link to post Share on other sites
adamus1218 Posted May 22, 2013 Author Report Share Posted May 22, 2013 ok, dzięki za rady. Pomyśle nad nowym loverem Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Od nowego loVera (kochanek po angielsku jakbyś nie zrozumiał) może trochę dupa boleć. Na chwilę obecną, to możesz to jedynie poobklejać taśmą, co by się nie rozleciał w rękach. Nowy lower jedyna sensowna opcja. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Tylko weź pod uwagę to, żeby kupić dolne body od AGM. Swego czasu miałem takie dolne body AGM i nie pasowało do innych firm. Quote Link to post Share on other sites
DEMOS Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 fakt za 90zł już kupisz z boyi używkę a agm jest minimalnie inny a dokładnie jak się nie myle ucho w które wchodzi pin z przody jest szersze od boyi i niektórych wersji AGM Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts