bartez197 Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Kupiłem nie dawno replike karabinu M4A1 R.I.S + BB's Loader .I nie wiem czy mam zły akumulator bo jak strzelam to czasami po 2 kulki wali i tez czasami dalej walnie a czasami blisko .Czy wymiana akumulatora poprawi osiągi.Kulki 0,20g Quote Link to post Share on other sites
Varn Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 (edited) Wymiana akumulatora nie poprawi zasięgu "repliki" (to co kupiłeś to nie replika, tylko zabawka). Edited May 24, 2013 by Varn Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Kupiłem nie dawno replike karabinu M4A1 R.I.S + BB's Loader .I nie wiem czy mam zły akumulator bo jak strzelam to czasami po 2 kulki wali i tez czasami dalej walnie a czasami blisko .Czy wymiana akumulatora poprawi osiągi.Kulki 0,20g Kupiłeś kupę, więc strzela jak kupa. Problem w tym, że kupa nie strzela, więc na twoim miejscu bym się cieszył. Quote Link to post Share on other sites
DEMOS Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Morał tej bajki jest prosty i wszystkim znany kupa do kosza i repliki szukamy :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts