Spojleer Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Witam. Oglądał ktoś tą broń: http://allegro.pl/show_item.php?item=3255123877. Warte swojej ceny, czy lepiej szukać czegoś innego? Przepraszam, jeżeli pomyliłem działy... Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Części w większości wydają się OK. Sprzedający zapomniał o lufie a musiał wymieniać skoro ma komorę PDI. Jak masz możliwość sprawdź osobiście, jeżeli nie sprawdź po otrzymaniu paczki nagrywając film komórką. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 "W replice była zamontowana lufa precyzyjna madbulla 650mm (polecam jednak coś lepszego np.PDI), gumka hop-up guardera i luneta, ale to zostało już sprzedane" Dokup Promyka i jazda. :) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 No tak, nie doczytałem do końca :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Spojleer Posted May 26, 2013 Author Report Share Posted May 26, 2013 Dr. Ziolo podesłałbyś link do tej lufy, ponieważ nie mogę znaleźć takiej lufy o jakiej mówisz. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 "Promyk" to taka słodsza nazwy "prometheus" :) Tutaj masz linka: Lufa promyka Do niedawna była dyskusja o podróbkach promyka, nie wiem jak jest teraz. Lepiej poczytaj o sklepach i o lufach to będziesz wiedział więcej ode mnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts