kovoko Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Witam! Mam do Was pytanie. Czy ta kamizelka wystarczy na więcej niż jeden sezon? http://gunfire.pl/product-pol-1152196815-Kamizelka-typu-Chest-Rigg-Strike-kolor-czarny.html Czekam na opinie na jej temat, a widzę, że sporo ich już wyprzedali. Link to post Share on other sites
sledz Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Czy ta kamizelka wystarczy na więcej niż jeden sezon?Jeśli będzie leżeć w szafie to całkiem możliwe. Link to post Share on other sites
Axel Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Zależy od tego jak się producentowi nić nawinęła i od tego jak bardzo ciorasz sprzęt. Są tacy co sobie chwalą ACM ponad wszystko, a są tacy którzy potrafią zajechać takiego chesta w miesiąc. Ja podobna kamizelkę chinskiej prowieniencji zniszczyłem w 7 miesięcy jebanek co 2 drugi tydzień.. Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Za taką kasę można lepiej trafić... Link to post Share on other sites
Recommended Posts