Bart_Forrester Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Dobra to teraz ja mam cm028b (bodajże) zlamalem kolbe i zaczolem szukac alternatywy.. i wpadl mi do glowy pomysl o przymocowaniu drewnianej kolby z ostrej wersji pps.. co wy o tym sadzicie gra w ogole warta świeczki? Patrząc na to, ile to roboty - pomysł jest ultrasłaby. Ale da się. Choć taniej i szybciej kupic nową plastikową, A NAJMĄDRZEJ - kupić coś w systemie VFC, co nie jest cymą. Plastikowe body plus drewniana kolba? :icon_razz2: Jak to powiedział Największy Polak: Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Najlepiej i najtaniej to będzie dostać nowe body z kolbą. Quote Link to post Share on other sites
skopeck Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Ok dzieki w takim ukladzie przemecze sie bez kolby i rozejze sie za jakas konkretniejsza repliką.. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts