OnlyPAJDA Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Cześć chłopaki i dziewczyny ;) mam problem. Kupiłem replikę z mechaboxem systemy. Szkielet był pęknięty . Przerzuciłem wszystko do szkieletu Ultimate`a i mam problem z selektorem ognia. Mianowicie Auto nie działa jak powinno , jak przełączę i nacisnę spust to mam serię 3/4 kulki i normalnie przestaje strzelać , tak jakby przerywacz działał. Może orientujecie się czego może to być wina? Przeszukałem całe forum i nikt nie miał takiego problemu ;( Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam PAJDA Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Jeżeli masz szkielet ultimate (ten nowszy) to do niego jest dedykowany popychacz dyszy . Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Jeżeli masz szkielet ultimate (ten nowszy) to do niego jest dedykowany popychacz dyszy . Ale on nie ma problemu z podawaniem kulek lub małymi FPSami tylko z trybem semi i auto..... Do szkieletu Ultimate dostajesz w zestawie popychacz i płytkę, chyba że kolega kupił szkielet z drugiej ręki. Moja rada to przyjrzyj się dokładnie przerywaczowi trybu ognia ew trzeba go będzie wymienić. Sprawdź jak płytka pracuje po włożeniu GB do dolnego korpusu. Sprawdź czy selektor poprawnie popycha płytkę selektora. Quote Link to post Share on other sites
OnlyPAJDA Posted May 30, 2013 Author Report Share Posted May 30, 2013 Dzięki . Po wymianie kostki stykowej na inną wszystko chodzi jak marzenie. Pozdro PAJDA Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts