Mark97 Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 (edited) Musiałbyś wymienić całą wydmuszkę, body z CM.048 (kopia VFC) nie pasuje do zespołu lufy CM.031 (kopia TM) - inny standard. Edited January 10, 2014 by Mark97 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 I jest to bezsensowne, bo w cm.048 masz obsady znalowe. kup sobie RK. Quote Link to post Share on other sites
wojciech109 Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Witam, Nie chce zakładać nowego tematu więc spytam tutaj. Czy ktoś miał jakiekolwiek doświadczenia z metalowym korpusem od JG do AK47 w systemie TM? Wiem, że jest zrobiony ze znalu, chodzi mi o wytrzymałość tego korpusu. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Wytrzymałość taka, jak znalu - kruche, dodatkowo wietrzeje w miejscach, gdzie zejdzie farba/inna powłoka. Quote Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Czy próbował ktoś dopasować metalowy korpus cymy oznaczony "029"? Wszedłem w posiadanie takowego, ale stwarza same problemy. Niby produkcja Cymy, a jakoś nic nie chce pasować. Jeżeli już na siłę wszystko się skręcić to replika działa, jak można się spodziewać, źle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts