Klusek1123 Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) Witam,poszukuję baterii do mojej cymy. Jakie napięcia? Lipo 7,4 nadadzą się? Czy ta ładowarka się nada do LIPO? http://gunfire.pl/pr...balancerem.html Edited June 11, 2013 by Klusek1123 Link to post Share on other sites
Klusek1123 Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 Wie ktoś coś na ten temat??? Link to post Share on other sites
goroth Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Jeśli masz tą z zestawu i działa to starczy ze spokojem. Kase lepiej odłuż na porządną ochrone oczu albo na nst. replike. Link to post Share on other sites
KaXardas Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Podłączam się do pytania... lecz ciekawi mnie ładowarka :D nada się? (odpowiedzcie przy okazji) Link to post Share on other sites
Prokowal Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Witam was panowie młodzi maniacy słuchajcie jest tu taki fajny dział w którym znajdziecie odpowiedzi na wasze pytania lecz jest tego kilkanascie stron lecz dla takich chłonnych wiedzy maniaków jak wy ! na pewno tam coś znajdziecie więc zapraszam do działu o nazwie baterie czy akumulatory jakoś tak. A jeżeli chcesz miec batke 7.4 lipo to musisz miec też ładowarkę która to naładuje bo tą stokową z zestawu to możesz se ją na sciane powiesic. Pytania ? Link to post Share on other sites
Klusek1123 Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 Ładowarkę mogę dokupić. Tylko czy rzeczywiście LIPO jest takie wydajne? Link to post Share on other sites
Prokowal Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Tak lipo jest wydajne i warte swojej ceny ale jak już kupowac lipo to z największa ilością C czyli np 25 C Tak lipo jest wydajne i warte swojej ceny ale jak już kupowac lipo to z największa ilością C czyli np 25 C Link to post Share on other sites
KaXardas Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 (edited) Witam was panowie młodzi maniacy słuchajcie jest tu taki fajny dział w którym znajdziecie odpowiedzi na wasze pytania lecz jest tego kilkanascie stron lecz dla takich chłonnych wiedzy maniaków jak wy ! na pewno tam coś znajdziecie więc zapraszam do działu o nazwie baterie czy akumulatory jakoś tak. A jeżeli chcesz miec batke 7.4 lipo to musisz miec też ładowarkę która to naładuje bo tą stokową z zestawu to możesz se ją na sciane powiesic. Pytania ? 1.Młodzi? Klusek tak... ale ja? 2.Daj spokój z tym "jest tu taki fajny dział(...)" podłączyć się do pytania nie można? 3.Po to pyta o nową bo wie że stockowa się nie nada -.- No proszę cię.. EDIT interpukncja Edited June 13, 2013 by KaXardas Link to post Share on other sites
hindus Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 1.Młodzi? Klusek tak... ale ja? 2.Daj spokój z tym "jest tu taki fajny dział(...)" podłączyć się do pytania nie można? 3.Po to pyta o nową bo wie że stockowa się nie nada -.- No proszę cię.. EDIT interpukncja Rzecz w tym, że wszystko było już poruszane wiele razy i naprawdę można się doszukać wszystkich niezbędnych informacji, między innymi tego jaka bateria pasuje pod "dekiel", jaka do kolby, jakiej firmy, o jakim napięciu i wydajności prądowej. Są informacje na temat tego Redoxa i są informacje na temat innych ładowarek. Ilość postów naprawdę o niczym nie świadczy, jeśli ktoś nie potrafi samodzielnie szukać informacji to może ich mieć nawet 1000 a niczego to nie zmieni w jego ocenie przez pozostałych użytkowników forum. Link to post Share on other sites
seger Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Temat zamykam. Poczytajcie forum a nie zakładacie nowe tematy. W kółko nie będziemy powtarzać tego samego. Link to post Share on other sites
Recommended Posts