MAXxX16 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Witam, Ostatnio dokonałem zakupu używanej repliki BOYI - DBOYS- M4 CASV - Full Metal. Przy dokonywaniu zakupu repliki przetestowałem ją i strzelała bez zarzutów. Wczoraj jak chciałem poćwiczyć , podłączyłem baterię, naładowałem magazynek. Gdy chciałem strzelić nagle bateria i ten kabel zrobiły się strasznie ciepłe z rury z której ten kabel wychodził zaczął ulatniać się tym. Szybko wszystko odłączyłem. Teraz nie wiem co mam robić. Czy wasz serwis przyjmuje takie repliki ? i Czy przegląd by był kosztowny? Przepraszam za brak profesjonalnego nazewnictwa ale póki co jestem początkującym. Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 WMASG to portal, który nie prowadzi serwisu. Najprawdopodobniej złapałeś zacinkę. A serwisantów szukaj w dziale serwis na forum. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Tym? Serwis czyj? Jest tu sporo serwisantów niezależnych ale lepiej wysłać na gwarancję replikę. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Kupił używkę... Quote Link to post Share on other sites
filip4822 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 I jeszcze Boyi .... Quote Link to post Share on other sites
Said Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Czyżby nabywca bojca z Allegro za 250 zł? Jeśli tak to cena mówi za siebie, to były repliki do wypożyczenia. Jeśli nie, to powiedz z jakiego województwa jesteś( albo sam poszukaj serwisanta na wmasg). Ostatecznie wyśij replike do serwisu w jakims dużym sklepie asg. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts