TheKoros47 Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Witam,czy ktoś może mi nieco powiedzieć o tej replice,czy godna uwagi itd? http://gunfire.pl/pr...032-EBR-SF.html Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 To samo o w innych m14 cymy, jest temat na forum w dziale II klasa. Quote Link to post Share on other sites
TheKoros47 Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 (edited) Czyli dużo nie różni się od zwykłych M14 Cymy? Jak ktoś posiada,to byłbym wdzięczny gdyby podzielił się swoją opinią. Edited June 17, 2013 by TheKoros47 Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Miałem m14 z "drewnianym" łożem i teraz mam ebr. Muszę powiedzieć że ebr ładniej wygląda z zewnątrz, wszystko bardziej trzyma sie kupy. Wewnątrz siedzi to samo, chociaż kupiłem ebr nową to pluła kulkami, powodem było podwinięcie się gumki. Kupno jej za 1100zł to przesada, za 900 jak nie załujesz pieniędzy, ja ją kupiłem za mniej, na gunfire pokryły się dwie promocje. Z minusów mogę wymienić wagę(jeżeli to komuś przeszkadza), po kilku strzelanka warto podkręcić śrubę od rączki(trochę się luzuje podczas manewrów) Teraz jestem z niej zadowolony ale warto zaopatrzyć się w rączkę na ris lub porządne zawieszenie, po kilku godzinach te ponad 4kg dają się e znaki. Quote Link to post Share on other sites
Fertoods Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Witam. Czy ktoś mógłby wspomóc jakimiś aktualniejszymi informacjami? Głównie chciałbym dość szczegółowy opis wykonania zewnętrznego. Luzy, kolba, trwałość, jakieś skrzypienia czy wszelkie inne wady. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 (edited) Tak trudno jest poszukać? Gdzie wcięło tych zamykających wszystko adminów ja się pytam... Off wróc! :icon_wink: Edited January 15, 2015 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Fertoods Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Gdybym się doszukał, bym nie pisał posta. Ostatnie posty kończą się na 2013 roku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts