Monster1270 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Siemka, mam takie pytanie co do magazynków do siga P226 od marui. Czy magi KJW, będą dobrze pracować z w.w. marujcem ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Czytałem, że POWINNY pasować. Jednak tego nie zagwarantuje. :P Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Z KJW do TM, bez szlifowania nie wejdą (są jakiś 1mm grubsze) Od TM do KJW podejdą po zastosowaniu taśmy izolacyjnej. Pisze z pamięci więc na 100% nie jestem pewien, poszukaj temat o sigu KJW tam powinno być info... Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Hej, odświeżę temat. Są na internecie filmy gdzie pokazane jest że magi WE pasują to TM. Wie ktoś morze jak wydajność i osiągi. Bo nie wiem czy nie ma jakiś spadków mocy czy coś. A w Polsce łatwiej o magi we niż tm. Quote Link to post Share on other sites
Highlander Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Witam, jak Ci się jeszcze przyda, to dodam z mojego doświadczenia; magi od WE pasują bez problemu do TM 226 , mam dwa i działają bez zarzutu, spadków mocy nie ma, może nawet nowe dawały z 10 fps więcej niż oryginał starszy już :icon_razz2: Jeden po wymianie zaworu górnego na mocniejszy Guardera po paru miesiącach intensywnego strzelania zaczął się psuć, niestety już nieodwracalnie bo stracił gwint do tegoż zaworu...ale to moja wina Jakby nie patrzeć działają bez problemów. Magi od KJW nie pasują bez przerobek, trzeba podpiłować/ wyciąć jedną sciankę przy górnym zaworze, ale nie polecam, lepsze od WE. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Nie dostałem info, o odpowiedzi, i jakiś czas temu kupiłem te magi. Mogę jedynie potwierdzić twoje słowa. Pasują bardzo dobrze. Mają minimalnie większy luz od TM. Szkoda tylko że szersze wycięcie do wsypywania kulek mają na samym końcu. W tm jest na całej długości, wsypujesz gdzie chcesz. No i badziewnie wyglądają, takie czarne, i w ogóle. Mimo to są bardzo dobrą alternatywą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts