levis Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Witam. Mam G36 od JG i mam problem z identyfikacją elementu. Chodzi mi o to ten cały element w który wchodzi komora HU. Poniżej link do filmu który to obrazuje: i gdzie można to dostać? Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Napisz do azteko.pl Link to post Share on other sites
levis Posted June 20, 2013 Author Report Share Posted June 20, 2013 azteko przynajmniej do końca wakacji nie sprzedaje już replik w częściach. Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) Chodzi mi o to ten cały element w który wchodzi komora HU. i gdzie można to dostać? Element w który wchodzi komora HU to Imitacja bloku gazowego, w przypadku G36C od JG jest to połączone z lufą zewnętrzna (standart TM). Jeżeli Azteko wstrzymało się ze sprzedażą części, to można spróbować w Zbrojowni, lub pozostaje szukanie używanej. Możne też poszukać w innych sklepach. Słowo klucz to: "Imitacja bloku gazowego do G36" Edited June 20, 2013 by Huba_lbn Link to post Share on other sites
levis Posted June 20, 2013 Author Report Share Posted June 20, 2013 niestety w sklepach nie ma. Będę szukał używki. Dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
Luminofor Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Zagadaj do Krakmanów. Ja od nich za 30zł niedawno to kupowałem. *Zamykam /you-dash Link to post Share on other sites
Recommended Posts