Verinte Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Witam. Niedługo mam zamiar rozpocząć przygodę z asg, i mam problem z wyborem mojego pierwszego karabinu oraz sprzętu. Jako replikę główną chciałbym karabin m4 (żaden inny nie wchodzi w grę, po prostu za bardzo lubię m4). Więc tak - mogę przeznaczyć od 800zł do maksymalnie 1300-1400zł. Z repliką boczną mogę poczekać, ale chodzi mi o to - karabin, zrobiony pod mniej-więcej 360-420 fps, kolimator (wolałbym coś w stylu ACOG), rączka (jakakolwiek, byle się przyjemnie trzymało) oraz ze 2 magazynki low cap lub mid cap. Jeśli chodzi o cenę chciałbym iż w tym zakresie zmieściły się także wszelkie części (sprężyna, itp.). Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Link to post Share on other sites
Mielnik Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) http://forum.wmasg.p...bor-ostateczny/ tutaj masz opis co i jak, osobiście posiadam PJ4 CQB, ale na tę repliki trzeba uważać ponieważ mi trafiła się słaba celność, ale PJ to w miarę firma pod twój budżet, więc możesz pomyśleć o niej (wybierz M4 A1 itp nie CQB taka moja rada), kolega też miał M4 G&G replika porządna i fajna tylko co do zasięgu i celności ktoś by musiał by Ci się wypowiedzieć, bo ja już dawno ją widziałem. (jeżeli napisałem coś źle itp proszę o napisanie, a poprawię) Edited June 20, 2013 by Mielnik Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Tak łatwo to nie ma: http://forum.wmasg.p...bor-ostateczny/ Edyta: Mielnik mnie ubiegł. Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) Mielnik, gościu ma do wydania do 1400 zł na replikę a ty mu polecasz PJ? Śmiechłem. Może lepiej nie polecaj nikomu nic, jak nie wiesz w jaki sposób poprawić celność w replice... Verinte, bierz KWA lub G&P, stać Cie. Edited June 20, 2013 by KnightMoritz Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 KWA jest jak na razie nigdzie niedostępne :) Link to post Share on other sites
Nath Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Evolution, G&P, KWA, King Arms, do wyboru do koloru. Link to post Share on other sites
Verinte Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 Dziękuje za porady, po poszukiwaniach uznałem że najlepsze pod względem ceny i jakości będzie dla mnie lone star border patrol. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
maczo007 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Dziękuje za porady, po poszukiwaniach uznałem że najlepsze pod względem ceny i jakości będzie dla mnie lone star border patrol. Temat do zamknięcia. I dobry wybór. Polecam. Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Miałem w łapkach, bardzo przyjemne. Aczkolwiek właściciel uskarżał się na problemy z GB- jakie to już w tej chwili nie pomnę, ale było coś z nieszczelnością. Link to post Share on other sites
Recommended Posts