Mielnik Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) Jak już w temacie posiadam replikę karabinu M4 CQB i chcę polepszyć jej celność i pytanie brzmi jak ? Oglądałem już parę tematów i wywnioskowałem żeby kupić taki oto zestaw : http://www.specshop....ka_HopUp_-_RH65 http://www.specshop....363mm_-_M4,_M15 (aktualizacja, wiem że lufy nie na stanie) Może macie jakieś lepsze pomysły co do poprawienia celności tej że repliki co do długości lufy i jej średnicy jestem otwarty na propozycje, ale z kolei nie chce wydawać więcej niż ok. 100 zł. A co do hop-up'u to stwierdziłem że właśnie wymienię samą gumkę i jeżeli to nie zadziała to kupię całą komorę. Proszę o pomoc w temacie najlepiej osób które spotkały się z tym samym problemem i poradzili sobie z nim (co do tematów na forum to przejrzałem i sugerowałem się nimi przy wyborze tego typu części). Edited June 20, 2013 by Mielnik Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Gumka Systemy i kulki G&G. Wystarczy Ci. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Gumka Systemy i kulki G&G. Wystarczy Ci. +1 Temat uważam za wyczerpany. :icon_lol: Link to post Share on other sites
Drożdzu Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Do 100 zł będzie raczej ciężko z lufąi gumką... Co do lufy to nie bierz madbulla - te lufy to loteria, czasami pomogą a czasami nie. Lepiej już zainwestuj w Guarderowską albo w Systemę ( ja do mojej emeczki G&G dałem właśnie Systemę 6.04 229mm i poprawa była odczuwalna :icon_razz: ) Co do gumki to Systema Energy, zielona G&G albo przeźroczysta Guarderka :icon_razz2: Zanim będziesz chciał kupować nową komorę to spróbuj jeszcze zrobić teflon-fixa. Może się okazać ze 1.20 zł (cena taśmy teflonowej) może poprawić osiągi repliki tak, ze zakup nowej komory może być niepotrzebny :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
CerberBP Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 To jest seryjna M4 CQB czy składak? Jeśli masz problemy z celnością w składaku to potwierdź jaki tam siedzi typ cylindra i długość lufy. Jeśli seryjna to wcześniejsze odpowiedzi radzą godnie :) Link to post Share on other sites
Mielnik Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 Ok zakupię gumkę systemy. Dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts