Maser123 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Czy w tej replice jest plastikowy gb czy nie jeśli tak czy dało by radę go wymienić ??? http://gunfire.pl/product-pol-1152199652-Replika-pistoletu-maszynowego-H-K-MP7-A1-SWAT.html Quote Link to post Share on other sites
Lafayette Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 I czym się różni od wersji tańszej o ponad 100zł? Tłumikiem tylko? Z tego co czytałem to gearbox nie jest zły i ponoć osiąga więcej niż podane 240fps, bo zaniżanie prędkości na potrzeby rynku niemieckiego to już tradycja :P No i jak wypada w porównaniu z R4 WELLa? Sam się tą replika jarałem, także chętnie poczytam :) Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Na 100% metalowy gearbox.Dodam od siebie tylko że UMAREX robi rebrandy, kij wie czy nie nawet WELL`a, dodając inne pudełko,dodając oznaczenia. tłumik i długi mag który WELL także produkuje oddzielnie.Jak ja bym brał MP7 nie I klasy (np: Tokyo Marui) to prawdopodbnie brał bym WELL`a Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Czepiając się, do tego tłumik nie jest dedykowany do MP7 ( mówię tu o wersji palnej oczywiście ). Quote Link to post Share on other sites
Maser123 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 Czepiając się, do tego tłumik nie jest dedykowany do MP7 ( mówię tu o wersji palnej oczywiście ). To akurat widać :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 (edited) Jestem przekonany ,że to jest WELL z licencyjnymi oznaczenia od UMAREXa.Spójrzmy prawdzie w oczy tą replikę produkuje tylko WELL i TM, na TM to trochę za tanio :]. Edited July 5, 2013 by Garnek Quote Link to post Share on other sites
Maser123 Posted July 5, 2013 Author Report Share Posted July 5, 2013 (edited) Czyli w R4 będzie metalowy gb jeśli tak to dało by radę walnąć jakiś tuning ? Edited July 5, 2013 by Maser123 Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Części do tuningu tego gb nie są dostępne w Polsce.Są w ogóle trudno dostępne chyba że przerabianie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts