Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Coś na początek - przedział cenowy - około 800 zł

Recommended Posts

Witam !

Na początku chciałbym was przeprosić za ten temat , ponieważ po ilości nowo zakładanych tematów w tym dziale , myślę , że jesteście zmęczeni odpisywaniem na te posty ... No , to tyle słowem wstępu , a teraz przejdźmy do konkretów .

Z początkiem następnego tygodnia chciałbym kupić swoją pierwszą replikę . Bardzo chciałbym , aby replika była odzwierciedleniem M4 . Ucieszyłbym się , gdyby na przodzie repliki znalazło się oszynowanie RISami . Słyszałem , że jeżeli replika nie ma na przodzie tych szyn , można zastosować konwersję , jednak patrzyłem na ceny i nie przyciągają mnie zbytnio do siebie ... Jak z tematu możecie wyczytać , koszt samej repliki miałby wynosić do 800 zł z groszami (czyt. maks. do 850 zł ) . Wiem , że czekałby mnie jeszcze tuning wewnętrzny w postaci umieszczenia jakiejś gumki hop-up'a itp. (jeżeli podacie jakąś replikę , to proszę o podanie , co wstępnie należy w niej wymienić ) . Napomnę , że przeczytałem temat "Repliki M4 wybór ostateczny " , ale w dalszym ciągu nie wiem na co się zdecydować ... No czasami tak to w życiu bywa , że trzeba zwrócić się do ludzi w czymś bardziej doświadczonych .

Bardzo proszę was o szybką odpowiedź w tym temacie .

Pozdrawiam ;)

Napomnę , że przeczytałem temat "Repliki M4 wybór ostateczny " , ale w dalszym ciągu nie wiem na co się zdecydować ... No czasami tak to w życiu bywa , że trzeba zwrócić się do ludzi w czymś bardziej doświadczonych .

To przeczytaj jeszcze raz, ale ze zrozumieniem. Pomyśl czego oczekujesz od takiej repliki i wtedy wybierz.

Do 800 zł nie kupisz takiej repliki M4 co już powinieneś wiedzieć po przeczytaniu wspomnianego tematu. Jak dołożysz jakieś 150-200 zł (może trochę więcej) na ładowarkę, baterię i jeszcze trochę do repliki to kupisz coś z EA (Evolution Airsoft) lub upolujesz KWA. Pytanie czy chcesz super osiągi, czy dobry wygląd i dobre osiągi. Linków podawać nie będę, tutaj już sam sobie możesz poszukać.