Danioh Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Witam Mam zamiar kupić używana replikę AK Beta Spetsnaz (pierwsza). Tylko ze ta wersja ma 300 FPS. Najprawdopodobniej kulki będę kupował 0,2g. Zastanawiam się czy nie dokupić sprężyny np http://gunfire.pl/product-pol-1152195336-Sprezyna-glowna-M110.html. Myślicie ze polepszy to trochę zasięg i skuteczność. Potrzebuje repliki uniwersalnej nie tylko CQ ale również otwarte tereny. Quote Link to post Share on other sites
glanu224 Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 1. Odradzam kupowania używek początkującym gdyż nie wiemy w jakim stanie są bebechy ( chyba że to pewniak od kolegi ) lepiej kupić nową i się cieszyć :) 2 kulki 0.2 będą raczej za lekkie . poleciłbym 0.23 Quote Link to post Share on other sites
Danioh Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 (edited) tak od kolegi ma mi pierwsze pożyczyć i mam się zdecydowac on mówi ze mu najlepiej 0,2 strzelały koleś trochę w tym siedzi. A mi głownie chodzi o ta sprężynę. Kulki już sie dostosuje. Postaraj się pisać w schludniejszy sposób. Buniek92 Edited July 11, 2013 by Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 0.20 pakuj będą w sam raz, miałem mp5 o podobnej mocy, śmigały świetnie. Co do sprężyny, licz się z tym że jak ją wymienisz zmniejszy ci sie szybkostrzelność i mechanizmy będą szybciej się zużywać ze względu na to, że silnik będzie musiał wykonać cięższą pracę aby naciągnąć sprężynę, Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Z Bety to sprzętu uniwersalnego nie zrobisz. Chyba że wymienisz wszystkie bebechy. Natomiast na małych dystansach da sobie radę. Do 350fps da się spokojnie podkręcić, natomiast z przeskoczeniem 400 to już szkielet gera może mieć problemy. Quote Link to post Share on other sites
Danioh Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 Czy jak wstawię tą mocniejsza sprężynę to ROF bardzo spadnie. Biedzie to odczuwalne ? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Tak. Ale to zależy od wielu czynników. Robisz głupotę wchodząc w używane repliki. Jak podliczysz koszt tuningu to wyjdzie ci cena nowej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts