Rydzu37 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Witam. Chętnie zakupię magazynki do repliki M82P firmy Double Eagle. Cholernie ciężko je dorwać, widziałem je tylko na amerykańskim e-bayu. Więc jeśli ktoś ma, chętnie zakupię. I proszę o powstrzymanie się od pisania, że ta replika to strata pieniędzy i tak dalej, bo to nawet nie dla mnie. :) Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) Czy to nie jest plastikowa zabawka z plastikowym GB przypadkiem? Kupując to trzeba było uwzględnić brak części. Edited July 11, 2013 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Wygląda to na Sig552, ale znając świat producent tak ją zaprojektował że nie pasują do niej magi żadnego innego producenta. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Wygląda to na Sig552, ale znając świat producent tak ją zaprojektował że nie pasują do niej magi żadnego innego producenta. Do tego jeszcze zapomniał wyprodukować swoich odpowiedników. "Ginius" Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (nie mogłem edytować) Tak właściwie to chyba powinieneś dodać ogłoszenie w komisie. Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Albo jeszcze lepiej, pozbierać kase na jakąś dobra replike. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Niestety ale jedyną opcją dostania tych magazynków w Polsce jest chyba tylko kupno nowej z magazynkiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts