kk_03 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) Siemka, Stało się nieszczęście ( czyt. temat)... Okazało się że jednak lepiej kupić wersję SW, niż męczyć się ze znalem... Ale do rzeczy. Mam jedno krótkie pytanie gdzie mogę znalźć takie suwadło (sklep internetowy - bo szukałem i niewidze ) i z jakiej repliki suwadlo zamka również będzie pasować?? (np czy z rk 02 itd podejdzie ??) Pomóżcie bo strasznie głupio to wygląda... Edited July 16, 2013 by kk_03 Quote Link to post Share on other sites
kk_03 Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 Siemka, Stało się nieszczęście ( czyt. temat)... Okazało się że jednak lepiej kupić wersję SW, niż męczyć się ze znalem... Ale do rzeczy. Mam jedno krótkie pytanie gdzie mogę znalźć takie suwadło (sklep internetowy - bo szukałem i niewidze ) i z jakiej repliki suwadlo zamka również będzie pasować?? (np czy z rk 02 itd podejdzie ??) Pomóżcie bo strasznie głupio to wygląda... Sprecyzuje czy suwadło od rk 06 (ak 74) podejdzie do rk 01 (aks74u) ?? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Tak, to jest to samo. Quote Link to post Share on other sites
kk_03 Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 Dzięki wielkie o to chodziło... Jak mniemam każde suwadlo od rk xx podejdzie ?? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Tak.to ten sam system. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts