Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pistolet do 400zł

Recommended Posts

Zamierzam sobie kupić klamkę. Podobają mi się Beretta lub Colt. Mogę tak na nią przeznaczyć do 400zł. Jakie mi polecacie? Dodam jeszcze że na początku będę ją używał bardziej do strzelania do celu niż w rozgrywkach ASG lecz nie tej opcji też nie wykluczam w przyszłości. Więc co możecie mi polecić dobrego?

Strzelanie do celu to najlepiej z wiatrówki. W Twoim budżecie kupisz już dobry pistolet.

Jeśli jesteś nowy i jeszcze nie masz repliki głównej, to wiedz, że pistolet raczej nie spełni Twoich oczekiwań w ASG. Na Twoim miejscu zainteresowałbym się MP5K PDW to najtańsza replika elektryczna godna polecenia. Możesz z niej na początek postrzelać do celu i będziesz usatysfakcjonowany wynikami a w przyszłości będziesz miał przyzwoitą replikę na start w grach ASG.

Edited by Powała

W zasadzie jedyne, co można polecić, to najnowsza generacja Coltów 1911A1 od Bella.

A wiesz może gdzie jest dostępny? Bo na zbrojowni, gunfire go nie ma. A możesz coś polecić z beretta?

Strzelanie do celu to najlepiej z wiatrówki. W Twoim budżecie kupisz już dobry pistolet.

Jeśli jesteś nowy i jeszcze nie masz repliki głównej, to wiedz, że pistolet raczej nie spełni Twoich oczekiwań w ASG. Na Twoim miejscu zainteresowałbym się MP5K PDW to najtańsza replika elektryczna godna polecenia. Możesz z niej na początek postrzelać do celu i będziesz usatysfakcjonowany wynikami a w przyszłości będziesz miał przyzwoitą replikę na start w grach ASG.

Jeszcze jedna uwaga, z "gaziaka" nie postrzelasz w niskich temperaturach i ich eksploatacja jest znacznie droższa od AEG-ów.

Przemyśl sprawę.

No właśnie chcę się dowiedzieć czy bardziej się opłaca mi kupić AEG czy może jakiegoś gazika. Miałem w planach G36 od boya ale na razie za bardzo nie mam się z kim strzelać więc pomyślałem że mógłbym sobie tak do celu postrzelać i teraz właśnie szukam co będzie lepsze. Nie wiem co mi da więcej frajdy czy taki gazik czy tak jak miałem w planach G36 boya. Wiatrówki odpadają bo może mi się udać z kimś strzelać a wtedy to mi nic po wiatrówce ;)

Tak kupno gaziaka to doskonałe rozwiązanie. Szczególnie jak się skończy gaz (nie tani). Zresztą nim się rzeczony gaz skończy gaziak się zasyfi i spowoduje problemy po czym trafi albo do szuflady albo do komisu.

Moja rada. Nie wydawaj bezsensownie kasy, dozbieraj i kup g36. Nie dość że przyniesie więcej frajdy to i będzie mniej kosztowne w użytkowaniu i mniej problematyczne w konserwacji.

Popieram Arenda. G36 od Boyca da mimo wszystko więcej frajdy od gaziaka, a jeżeli bierzesz pod uwagę użycie w rozgrywkach AS(towarzystwo znajdziesz zapewne bez większego problemu) to jest lepszym wyborem na pierwszą replikę(lepszy jako główna broń). Ponadto tak jak było wspomniane-elektryk jest znacznie bardziej bezobsługowy.

Pozdrawiam